Kayseri Kombi servisi

Uzman kadro ve donanımlı araçlarımız ile anında müdahale imkanı.

Ücretsiz Keşif ve Bilgi için hemen arayın!

Kayseri Kombi Servisi

NE SUNUYORUZ?


NE YAPIYORUZ?

 

Kayseri Kombi Servisi,

Kayseri Kombi Servisi , kayseri merkezli kombi bakım servisi olup, Demirdöküm, Eca, Ferroli, Vaillant ve Protherm marka tüm kombi modellerinin servis, bakım ve onarımlarını yapmaktadır.
Kombilerin sağlıklı çalışması, yakıt tüketimlerinin azaltılması ve büyük arızaların ve masrafların önüne geçmek amacıyla düzenli olarak servis bakımlarının yapılması gerekir. Kombilere yapılacak bakımlara ek olarak petek ve boruların aralıklı olarak temizlenmesi, nötrelize kimyasalla koruma altına alınarak paslanmanın ve çamurlanmanın önlenmesi gerekmektedir.

kayseri kombi servisi

Kullanılacak olan kimyasalla tesisatınız koruma altına alınmış olacaktır. Petek temizliği sonrasında eviniz daha iyi ısınacak ve tasarruf sağlayacaktır. Özetle petek temizliği yapmak kombide meydana gelecek arızaları engeller. Petek temizliği ile ayrıca doğalgaz tasarrufu ve verimi artırılır.

Servis Bakım hizmeti verdiğimiz kombi modelleri:

Demirdöküm Aden Kombi, Demirdöküm Kalisto Kombi, Demirdöküm Nanomiks Kombi, Demirdöküm Neva Kombi, Demirdöküm Nitron Kombi, Demirdöküm Sargon Premiks Kombi, Demirdöküm İsofast Kombi, Demirdöküm Nepto Kombi, Demirdöküm Adonis Kombi, Demirdöküm Atron Kombi, Demirdöküm Nitromix Kombi, Demirdöküm Sargon Condense Kombi, Vaillant Ecotec VU 466 ve Ecotec VU 656 kombi, Vaillant vuw plus, Protherm Leon Yoğuşmalı Kombi, Protherm Lynx Elektronik Kombi, Protherm Leopar Hermetik Elektronik Kombi, Protherm PRT 19 HST Şofben, Ferroli Diva Kombi, Ferroli Domina N Kombi, Ferroli Divacondens F Kombi, Ferroli Bluehelix Tech Kombi, Ferroli Bluehelix Pro Kombi, Ferroli Sky F şofben, E.C.A. Confeo Premix Kombi, Eca Scot Kombi, Eca E.C.A. Confeo Plus Kombi, Eca E.C.A Proteus Plus Blue Kombi, Eca E.C.A. Confeo Dijital, Eca E.C.A. Hermetik Şofbenlerin bakım ve onarımları servisimiz tarafından yapılmaktadır.

Kayseri Kombi Servisi:

Kayseri Kombi servisi olarak, servisi ve bakım hizmeti verdiğim Demirdöküm, Eca, Ferroli, Vaillant ve Protherm marka tüm kombi modellerinin bakım ve onarımlarında orijinal yedek parça kullanıyor ve değişimi yaptığımız parçalara 1 yıl servis garantisi veriyoruz.

Kayseri Kombi Servisi:

Kombinizin servis bakımlarını düzenli olarak yaptırmanızı, meydana gelebilecek arızaları önceden fark ederek kış ortasında sorun yaşamamanızı tavsiye ediyoruz. 1990 yılından günümüze ulaşan tecrübe ve profesyonel kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Servis hizmetlerimizden yararlanmak için 0 534 206 5014 numaralı müşteri hizmetleri numaramızdan bizlere ulaşabilir ve servis talebiniz için randevu alabilirsiniz. Servis personelimiz, donanımlı araçlarımız ile en kısa zamanda adresinize ulaşacaktır.